Doneren

IFES gelooft dat gepassioneerde christenstudenten deze wereld blijvend kunnen veranderen. IFES droomt dat elke student in Nederland kennismaakt met de blijde boodschap van het Evangelie en dat zij als christenstudent en na het afstuderen, Jezus navolgen in de maatschappij waarin zij leven.

Wilt u mee helpen deze droom werkelijkheid te maken?

U kunt via onderstaand formulier een donatie toezeggen. U kunt ook zelf een bedrag naar keuze overmaken naar:

RekeningnummerNL74 INGB 0000 134682
T.a.v.IFES
OpmerkingDe bestemming van uw donatie

U kunt een periodieke schenking met overeenkomst doen. Klik op de volgende knop voor meer informatie

Neem IFES op in uw testament. Uw nalatenschap voor geloof onder een nieuwe generatie studenten.

Overweegt u om na te laten aan IFES-Nederland?

De IFES-groep is een verzameling van stichtingen en een verenging met één doel: het ondersteunen en begeleiden van studenten op het gebied van geloof en persoonlijke ontwikkeling. We vinden het belangrijk integer te handelen. Door de verantwoording die we doen richting de Belastingdienst (ANBI) en het Centraal Bureau voor de Fondsenwerving (CBF) schenken we hier bewust aandacht aan. Uw donatie komt ten goede aan de door u gekozen bestemming. In het geval de door u gekozen bestemming financieel voorzien is voor dit jaar, zal uw donatie ten goede komen aan een bestemming binnen IFES waar het het meest nodig is.

    Ik geef graag:


    Hoe wilt u ons ondersteunen?    Uw gegevens

    Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA. Daarom zijn ook het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google van toepassing.