IFES Fellows

Wil jij groeien, anderen ontmoeten en impact maken in jouw omgeving? Dan is een IFES Fellows traject iets voor jou. Daarin investeren wij in jou en jouw omgeving. Zo mag jij gevormd door het Evangelie, tot bloei komen in gemeenschap en impact maken op de campus, in de kerk en de maatschappij.

Drie pijlers

Hoewel de invulling van elk IFES Fellows traject net wat anders is, deelt elk traject dezelfde pijlers: ontmoet, ontwikkel en dien. Dit zijn andere woorden voor de gedeelde pijlers van elk Maatschappelijke Diensttijd (MDT) traject: anderen ontmoeten, persoonlijke ontwikkeling en iets doen voor een ander.

Ontmoet

Wij geloven in de waarde van een goed gesprek. In het IFES Fellows traject leren we je gespreks­vaardigheden en creëren we ontmoetingen, ook buiten jouw leefwereld, waarbij gesprekken de diepte ingaan en verbindingen ontstaan.

Ontwikkel

Wij geloven dat iedereen talenten heeft. In een IFES Fellows traject helpen we jou om jouw talenten te ontdekken. Vervolgens ondersteunen we jou om deze talenten, vaardigheden en houding verder te ontwikkelen.

Dien

Wij geloven dat iets voor een ander doen het leven betekenis geeft. In een IFES Fellows traject ga je daarom concreet aan de slag met vragen als: Waar leef ik voor?” en “Hoe kan ik bijdragen?” Dit breng je als vrijwilliger vervolgens in de praktijk.

De IFES Fellows trajecten

Op dit moment zijn er vijf trajecten die je kunt volgen. Elk van deze trajecten kent een gedeelde basis, maar er is altijd ruimte voor jouw unieke vragen en wensen. Zit hier niets voor jou tussen, maar wil je wel een IFES Fellows traject volgen? Neem dan even contact op, dan kijken we of we iets voor je kunnen betekenen.

Trainee

Wil jij dienen in Gods koninkrijk en studenten leren Jezus te volgen? Jezelf ontwikkelen als persoon? Anderen ontmoeten en hen verder helpen? Daar helpen wij jou graag bij!

Commissielid

Terwijl jij in jouw Live it! of Read it! commissie een toffe conferentie neerzet, investeren wij in jou. Jij ontwikkelt jezelf, terwijl je anderen helpt het contact met God en elkaar te verdiepen.

Teamlid

Als onderdeel van een Passion Week team zet jij jouw medestudenten aan het denken over de grote vragen in het leven. Dat is ook een investering in jezelf. Wij onder­­steunen jou en helpen jou verder!

Group leader

IFES Fellows provides you with the opportunity to not only offer a home away from home, but to also develop yourself in a cross-cultural environment as a HOST trainee or group leader.

Bestuurder

Als bestuurder dien jij jouw vereniging en sta je klaar voor anderen. Ondertussen volg je een IFES fellows traject. Tijdens dat traject investeren wij in jou, zodat jij jezelf kunt ontwikkelen.

Jouw studentenwerker neemt hierover contact op met jou.