Doe mee

De IFES-groep is een verzameling van stichtingen en een verenging met één doel: het ondersteunen en begeleiden van studenten op het gebied van geloof en persoonlijke ontwikkeling. Wilt u hieraan uw steentje bijdragen? Bid mee, kom bij ons werken of steun ons financieel!

Bid mee

Meld je aan met je emailadres wanneer je mee wilt bidden

  Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA. Op jouw aanmelding is daardoor niet alleen ons privacybeleid van toepassing, maar zijn ook het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google van toepassing.

  Vacatures

  Gaat jouw hart sneller kloppen van studenten? Wil jij voor hen van betekenis zijn en je met jouw talenten inzetten om ze tot bloei te laten komen? Als je bij de IFES-groep werkt, ben je haar dagelijks mee bezig.

  Zit er geen vacature tussen voor jou? Je kunt altijd het contactformulier invullen voor een open sollicitatie! Daarnaast staan op deze website alleen vacatures voor IFES-brede functies. Dit houdt in dat je in jouw rol voor alle onderdelen werkt. De vacatures voor de specifieke onderdelen van IFES kan je vinden op hun eigen websites.

  Doneren

  Deelt u onze passie en kunt u ons financieel ondersteunen?

  We vinden het belangrijk integer te handelen. Door de verantwoording die we doen richting de Belastingdienst (ANBI) en het Centraal Bureau voor de Fondsenwerving (CBF) schenken we hier bewust aandacht aan.